Események

A járvány miatt az egyesületünk is nehéz helyzetbe került, mivel sokáig nem tudtunk eseményeket szervezni. Ismét szeretnénk újra indítani a közösségi életet, most ezen dolgozunk. Hamarosan új programokkal jelentkezünk. Ha nem szeretnél lemaradni, iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövess bennünket a Facebook-on!

Ha ötleted van, esetleg szeretnél te is szervezni valamit, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Korábbi, fontosabb eseményeINk

A Labor Egyesület működése során már számos előadást, kerekasztal beszélgetést, meetupot és workshopot szerveztünk. Rendszeresek voltak a Mélyvíz Szabadúszó Klub eseményei, a TED Circles programban is részt vettünk, városfejlesztő ötletversenyt, minifesztivált és TEDx konferenciát is rendeztünk.

EGER21 Aktív közösségi programsorozat

2019. október - 2021. január

A projekt konkrét célja, hogy fenntartható fizikai és virtuális teret, egyben aktív közösséget építsen, melyhez az Eger jövőjéről szívesen gondolkodó, ezért tenni is kész, különböző generációjú emberek, civil szervezetek, vállalkozások és a várost működtető szakemberek csatlakozni tudnak, és ez a kooperatív közösség segítse őket abban, hogy aktívan részt vegyenek innovatív, 21. századi városfejlesztési ötletek megvalósításában.

Másik konkrét cél, hogy teret, eszközt és alkotó közösséget biztosítson azoknak a fiataloknak, akik a tapasztalt felnőtt szakemberek segítségével és kortársaikkal együttműködve szívesen meg is valósítanák konkrét, innovatív köztérbe vagy online kommunikációs térbe kerülő kreatív ötleteiket, melyek a történelmi, egri identitást egyértelműen képesek összekapcsolni a jövőbe mutató jelennel.

Videó a záróeseményről, melyben a teljes projektet összefoglaltuk

Záróesemény diái

Erzsébet Fesztivál

2020. szeptember 18.

Az egyesület székhelye melletti Erzsébet udvarban rendeztünk minifesztivált gyerekkönyvtárral, pódiumbeszélgetésekkel, kézműves foglalkozásokkal, lágy zenével. Részletek itt.

Találjuk ki Egert! városfejlesztő ötletverseny

2020. szeptember 17.

Városunk fejlesztésére vártunk ötleteket, melyeket egy szakmai zsűri értékelt és jutalmazott különböző nyereményekkel.

Mélyvíz szabadúszó klub

A járvány előtt a helyi szabadúszók rendszeresen összegyűltek a közösségi házban, hogy tudást, ötleteket és inspirációt cseréljenek. A helyszín és a feltételek adottak, ha szeretnél újra a Mélyvízbe ugrani, keress bennünket!

TED Circles

Kötetlen beszélgetések egy-egy előre megadott téma mentén. A járvány előtti időkben havonta került megrendezésre.

Az összes korábbi eseményünket megtalálod a Facebook oldalunkon.